- Autor: Labaro
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tuřín | 780 |
| Vejce celá průměr | 112 |
| Mrkev | 84 |
| Celer bulva | 62 |
| Cibule | 28 |
| Hořčice plnotučná průměr | 8 |
| Kečup | 10 |
| Ocet | 10 |
| Rajčata | 190 |
| Bio Via Nautr jogurt bílý (Olma) | 90 |
| Tatarská omáčka (Spak) | 20 |
| Okurky sterilované průměr | 95 |
Energetická hodnota celkem: 2731 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 683 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






